Bezdotykové armatúry Hansa

Dodržiavajte správnu hygienu a šetrite vodu zároveň!

Logo Hansa

Či už pri čistení zubov, holení alebo umývaní rúk, voda často tečie dlhšie, než musí.
Vďaka elektronickým armatúram tečie iba vtedy, keď je skutočne potrebná.

Takto sa znižuje spotreba vody a energie. To šetrí nielen životné prostredie, ale aj peňaženku.

Bezdotykové armatúry Hansa - Kúpeľňové štúdio Sincro Košice

Rozhovor s lekárom: ako si správne umývať ruky

Dotýkaním sa kľučiek, používaním vášho smartfónu alebo starým dobrým podávaním rúk – celé dni prichádzame do kontaktu s najrozmanitejšími druhmi baktérií. To, že nás umývanie rúk chráni pred infekciami vieme už veľmi dlho. Podľa Medzinárodného denníka pre environmentálny výskum a verejné zdravie v skutočnosti umývanie rúk čistým mydlom a vodou znížilo prítomnosť baktérií o 92%. Dr. med. Adrian Busen nám vysvetlí, ako si správne umývať ruky a prečo sú bezkontaktné batérie hygienickejšie.

Viac informácií na hansa.com

Každodenná mágia – ako fungujú bezdotykové armatúry

Pri bezdotykových armatúrach tečie voda iba vtedy, keď je skutočne potrebná. Keď sa priblížte rukami k infračervenému senzoru, automaticky sa spúšťa tok vody – vždy v správnom množstve a vždy príjemne temperovanej. Keď dáte ruky preč, tok vody sa zastaví. Celkom bez dotyku.

Znie to ako mágia, je to však inteligentná technika: Technológia PSD v senzore patentovaná firmou HANSA sa stará o to, že armatúra presne reaguje na vašu ruku. A síce nezávisle od kvapiek vody, odrazov svetla alebo zrkadliacich sa povrchov. Rýchly, intuitívny tok vody je týmto garantovaný – pre trochu viac mágie vo vašom každodennom živote.

HANSA ponúka veľký výber armatúr, ktoré si nevyžadujú dotyk.

Viac informácií na hansa.com